DVD The shack

Gebasseerd op een bestseller

'De uitnodiging' van W. Paul Young: het verhaal dat een onverwachte bestseller werd en voorgoed afrekende met het beeld van God als blanke man met een witte baard. Nu verfilmd als 'The Shack' door de makers van 'Life of Pi', met Octavia Spencer ('The Help') die schittert in haar rol als God.
De jongste dochter van Mack Philips, Missy, wordt tijdens een kampeervakantie ontvoerd. In een verlaten hut in de wildernis van Oregon worden er aanwijzingen gevonden die erop duiden dat ze op brute wijze om het leven is gebracht.
Vier jaar later ontvangt Mack, die nog steeds in diepe rouw is, een opvallend briefje - schijnbaar van God - met de uitnodiging om opnieuw naar de hut te gaan en daar een weekend door te brengen. Tegen zijn gevoel in keert Mack terug naar de plek des onheils. Hij treft er een ongewoon gezelschap aan: Papa, een stevige Afro-Amerikaanse vrouw, haar zoon Jezus, een vriendelijke timmerman uit het Midden-Oosten, en de spring-in-'t-veld Sarayu. 'De uitnodiging' worstelt met de tijdloze vraag: waar is God in deze wereld vol onbeschrijfelijke pijn en verdriet? De antwoorden die Mack krijgt, zullen je verbazen en wellicht net zo veranderen als ze hem hebben gedaan.

19,95 EUR

VoorraadGelimiteerde voorraad
Publicatiejan 1, 2017
EAN - code5412370827364
CategorieSpeelfilm