karmelimpuls bij Carmelitana Boekhandel en Uitgeverij

KARMEL-Impuls: wat een merkwaardig woord! Wat dekt die vlag? Wat mag je verwachten?

Om te beginnen een IMPULS: Wie heeft niet soms een duwtje in de rug nodig om vooruit te komen? Impuls kan ook staan voor: een signaal dat uitgezonden wordt.

En KARMEL: is synoniem van verstilling, openheid voor het mysterie van het leven. Wie heeft ook niet eens nood aan een moment van rust en bezinning?

Het tijdschrift KARMEL-Impuls biedt u beide aan: Een impuls om met vernieuwde kracht verder te gaan, een mogelijkheid om je even af te stemmen op het diepe geluid van de stilte, je verbonden te weten met anderen, de wereld, God. Welke zijn dan onze bronnen? De Bijbel, de karmelitaanse traditie, de religieuze ervaring van de mensheid. We proberen dat alles zo fris mogelijk te benaderen.

Viermaal per jaar ontvang je veertig bladzijden lectuur die je kunt lezen en herlezen: geen vluchtige sensatieliteratuur, maar teksten die het leven diepgang geven. In de verwarrende veelheid aan informatie en berichtgeving door dag- week- of maandbladen, wil ons tijdschrift een lichtpuntje zijn voor wie op zoek is naar zingeving of steun. De verpakking is sober en eenvoudig, de inhoud kostbaar! Aarzel niet om contact op te nemen: vraag gratis een proefnummer.

Indien u zich wenst te abonneren of een proefnummer wilt ontvangen, neem contact met ons op 

Karmel-impuls.jpg

KARMEL-Impuls