Heb jij onze facebook en instagram pagina al ontdekt?

Recent stelden we u onze huiskat Louis voor als: "de baas"

We zeiden: "Hij beschikt over een natuurlijke autoriteit, weet goed wat hij wil. Verdedigt met verve zijn terrein hier in onze kloostertuin in het Gentse Karmelietenklooster."

Omtrent...
Geen commentaar...
Ook naar kleine broer Toby toe heeft onze Louis een boodschap...
Onze huiskat Louis geniet dezer dagen in onze kloostertuin volop van het mooie weer en heeft een boodschap naar ons toe...

Klantendienst

Je kan ons steeds bereiken van maandag t.e.m. zaterdag van 10u00 tot 12u00 en van 13u00 tot en met 17u30 of via e-mail boekhandel@carmelitana.be. Je kan ook altijd één van onderstaande links raadplegen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van onze promoties, acties en events?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Carmelitana en blijf zo op de hoogte!

Karmel-impuls

Lees meer

Carmelitana boekhandel en uitgeverij voor spiritualiteit en religie

Als je op zoek bent naar inspirerende gebeden of je wil graag een Bijbel online kunnen kopen, dan kan je bij Carmelitana terecht. Carmelitana biedt een groot aanbod met informatie over Heiligen en inspirerende figuren zoals over Pater Damiaan. Maar ook voor diverse religiosa ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je bij Carmelitana verschillende soorten noveenkaarsen kopen om jouw wensen en gebeden extra kracht bij te zetten. En ook ons assortiment aan wierook is breed en divers, zo vind je vast de geur die jou helemaal ontspant. Neem snel een kijkje online in onze webshop of breng eens een bezoekje aan onze winkel. We heten je er graag van harte welkom.