Heb jij onze facebook en instagram pagina al ontdekt?

✨KLOOSTER MAGAZINES✨

Wisten jullie dat wij ons eigen Klooster magazine hebben ? Het noemt de Vlam wij hebben nummer 1 en 2 in de aanbieding. De prijs voor de Vlam magazine is nu -50% per nummer. U kan het aankopen in onze boekhandel. OP=OP

Wij...
✨ BIJBELS IN DE KIJKER ✨

Deze week zetten we een drietal bijbels van ons assortiment in de kijker, Wij hebben een heel ruim assortiment aan bijbels, maar deze 3 zijn momenteel onze bestsellers. Deze zijn aan te kopen in onze boekhandel en te...
✨ NU VERKRIJGBAAR IN ONZE BOEKHANDEL ✨

Het is er EINDELIJK het Bisdom Gent Jaarboek 2024 is vanaf nu te koop bij onze boekhandel maar ook te bestellen via onze webshop.

Deze gids is zeer handig als u bv een adres nodig heeft van een parochie of...

Klantendienst

Je kan ons steeds bereiken van maandag t.e.m. zaterdag van 10u00 tot 12u00 en van 13u00 tot en met 17u30 of via e-mail boekhandel@carmelitana.be. Je kan ook altijd één van onderstaande links raadplegen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van onze promoties, acties en events?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Carmelitana en blijf zo op de hoogte!

Karmel-impuls

Lees meer

Carmelitana boekhandel en uitgeverij voor spiritualiteit en religie

Als je op zoek bent naar inspirerende gebeden of je wil graag een Bijbel online kunnen kopen, dan kan je bij Carmelitana terecht. Carmelitana biedt een groot aanbod met informatie over Heiligen en inspirerende figuren zoals over Pater Damiaan. Maar ook voor diverse religiosa ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je bij Carmelitana verschillende soorten noveenkaarsen kopen om jouw wensen en gebeden extra kracht bij te zetten. En ook ons assortiment aan wierook is breed en divers, zo vind je vast de geur die jou helemaal ontspant. Neem snel een kijkje online in onze webshop of breng eens een bezoekje aan onze winkel. We heten je er graag van harte welkom.