Laat er licht zijn

Auteur Gootjes Marijke

Een van de beroemdste Bijbelteksten spreekt over een 'dal van diepe duisternis'. Het leven van christenen bestaat immers niet alleen uit zonnige dagen.
We maken ook donkere periodes mee; momenten van terneergeslagenheid of somberheid. Laat er licht zijn geeft ruimte aan die gedachten en gevoelens.
De schrijfster reikt lichtpuntjes aan in de vorm van korte overdenkingen vanuit Gods Woord en is ook kwetsbaar over haar eigen ervaringen met de gebrokenheid van het leven. Het is verrassend hoeveel de Bijbel zegt over thema's als 'licht en duisternis', 'vreugde en verdriet', 'eenzaamheid', 'hoop en wanhoop'. Zo beschrijven de Psalmen, maar ook de profeten, uiteenlopende gevoelens die je somber of zelfs ronduit depressief kunt noemen. In een tijd waarin depressiviteit toeneemt, heeft Gods Woord ons dan ook veel te zeggen.
Iedere overdenking sluit af met enkele vragen voor bezinning, Bijbelteksten voor verdere studie en een lied. Het boek is geschikt om persoonlijk te gebruiken, maar ook binnen de kleine groep of als cadeau in het pastoraat.

7,98 EUR15,95 EUR

VoorraadGelimiteerde voorraad
AfwerkingPaperback
Dikte146 mm
Publicatiejan 29, 2021
EAN - code9789083080772
CategorieBijbelstudie
UitgeverijScholten uitgeverij b.v.