DVD Hart van Pasen - Victorie

Het is begin jaren 60 als Victor Torres met zijn ouders en broertje Ricky vanuit Puerto Rico verhuist naar Brooklyn, New York, op zoek naar een beter bestaan. 'The American Dream' valt al snel in duigen als ze maar nauwelijks kunnen rondkomen. Om de verveling en uitzichtloosheid tegen te gaan, sluit Victor zich aan bij een van de vele straatbendes. Een leven van geweld en drugs ligt op de loer. In de hoop zijn familie te kunnen helpen, gaat hij aan de slag als drugskoerier, met alle gevolgen van dien. Manuel en Lila, Victors ouders, zijn de wanhoop nabij en doen er alles aan hun zoon te redden uit de neergaande spiraal van drugs, geweld en totale onverschilligheid.

Na diverse mislukte afkickpogingen lijkt een langdurig verblijf in het New Life Center de enige kans om hun zoon te redden.

Deze inspirerende film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Victor Torres en zet je stil bij de levensveranderende kracht van het geloof en de moed van een moeder die de hoop nooit opgeeft. Een 'must see' in de stijl van de wereldberoemde film Het Kruis in de asfaltjungle.

4,99 EUR

VoorraadOp bestelling
EAN - code9789492189868
CategoriePasen