Maria Magdalena - de werkelijkheid achterna

Auteur Van Hoeymissen Luc

Jezus heeft géén mirakels verricht, zijn moeder was niet onbevlekt ontvangen en hijzelf is ook niet verrezen. Wat Petrus' kerk vertelt, klopt niet. zei Maria Magdalena. Ze was onthutst en vertelde al hetgeen ze over Jezus wist, aan haar dochter, Sarah. Van Jezus' conceptie tot ver na zijn dood. Ze vertelde ook over de duistere krachten, waarvan zij en Jezus het slachtoffer geworden waren. Sarah maakte er een sluitend verhaal van. "Maria Magdalena" is een verhaal, vol verrassingen en intriges, die zich afspelen langs de achterkant van de evangeliën.
Rik Devillé, schrijver en activist voor de mensenrechten in de kerk zegt: "Het is fictie en toch leest dit verhaal als 'echt gebeurd'. Het blijft met je meegaan."
LUC VAN HOEYMISSEN is geboren in Schaarbeek. Vandaag woont hij met zijn vrouw in Leuven. Op zijn zeventigste heeft hij zich gewaagd aan het schrijversberoep. Als pedagoog, ingenieur en bemiddelaar was hij gewoon problemen op te lossen. Als liefhebber van de chaostheorie en van alles wat met het ontstaan van het leven en de kosmos te maken heeft, gaat hij vandaag op zoek naar concrete antwoorden op de grotere levensvragen. Met het hoofd in de lucht en de voeten op de grond. Van contrasten gesproken. Daar houdt hij van. Weliswaar altijd met oog voor wat er werkelijk toe doet. Ook in wat hij schrijft. "Allicht is dit mijn laatste missie, zegt hij, de werkelijkheid verder ontvouwen en wat ik ontdekt heb, delen met wie dat wenst."

24,98 EUR

VoorraadGelimiteerde voorraad
AfwerkingPaperback
Dikte151 mm
Publicatiejul 9, 2021
EAN - code9781913980115
CategorieHeilig, Zalig, Eerbiedwaardig
UitgeverijUitgeverij storyland