Geschenkverpakking met mini gin en elixir.
Van het originele 'Eau des carmes'-recept zijn er verschillende versies in recept. De kruiden die steeds terugkomen zijn citroenmelisse, engelwortel, koriander, kaneel , kruidnagel, nootmuskaat en citroen.
Voor onze gin hebben we nog jeneverbes toegevoegd.
Volgens de archieven laten we deze 24 uur macereren (een natuurlijk proces waarbij de kruiden intrekken in een vloeistof zoals alcohol) voor we ze distilleren. Origineel stookten de Karmelieten in stenen kolommen, vandaag gebruiken we moderne distilleertoestellen.
We stoken de gin tot + 70 % alcohol, waarna we ze met water op sterkste brengen tot 43%
De Karmelieten is een typische citrus gin. De fruitigheid en bloemigheid heeft hij van de jeneverbes. De citroenmelisse met de citroenschillen zorgen voor de frisheid. De kruiden verzachten het geheel.
Hoe serveren:
6 cl Karmelieten gin,
200 g ijsblokjes
15 cl zachte, indian tonic.
Zeste van citroen
Gedroogd citroenschijfje, jeneverbesjes, takje citroenmelisse
Het originele recept van de Karmelieten voor hun karmelietenwater was zo krachtig, en bitter, dat de gebruikers dit mengden met een lepel honing of een klontje suiker druppelden. De combinatie van bitter en zoet is een machtige ervaring. Bij het uitwerken van de recepten testen we de originele kruidenrecptuur in combinatie met zoet. Geen collorierijke suiker, maar stevia. De extra kruidigheid van de stevia match geweldig met de rest van de kruiden.
De Karmelieten Elixir drink je puur, met een blokje ijs. Het is heerlijk als digestief. Wat immers het oorspronkelijke idee van het karmelietenwater was. Natuurlijk kan het ook de basis bieden voor een verrassende cocktail.
Hoe serveren:
5 cl karmelieten elixir
1 cl Salty Caramel rum
15 cl ginger ale
150 g ijs
Schijfje gedroogde citoen
Gift box with two mini gins and one mini elixir. Of the original 'Eau des carmes'recipe its er different versions in recipe. The herbs that always recur are lemonbalm, angelica, coriander, cinnamon , cloves, nutmeg and lemon. 24 hours macerating (a natural process in which the herbs infuse in a liquid such as alcohol) for we they distill. Original distilled the Carmelites in stones columns, today use we modern stills.
We still the gin until + 70 % alcohol, after which we ze with water on strongest bring to 43%
The Carmelites is a typical citrus gin. The fruitiness and floral has he of the juniper. The lemonbalm with the lemon peels provide for the freshness. The herbs soften the whole.
How serve:
6 cl Karmelite gin,
200 g ice cubes
15 cl soft, indian tonic.
Sixth of lemon
Dried lemon slice, juniper berries, twig lemon balm
The original recipe from the Carmelites for their Carmelitewater was so strong, and bitter, that the users mixed this with a spoon honey or a lump sugar dropped. The combination of bitter and sweet is a mighty experience. At the elaboration of the recipes testing we the original herbal recipe in combination with sweet. No colorful sugar, b
Coffret cadeau avec deux mini gins et un mini élixir. De la recette originale de l'Eau des carmes ses versions différentes dans la recette. Les herbes qui recoivent toujours vous êtes la mélisse , l'angélique, la coriandre, la cannelle, les clous de girofle, la noix muscade et le citron. 24 heures de macération (un processus naturel au cours duquel les herbes sont infuser dans un liquide tel que l'alcool) pour nous ils distillent. À l'origine les Carmes distillaient dans des colonnes de pierres, aujourd'hui nous utilisons des alambics modernes.
Nous alambiquons%2 0le gin jusqu'à + 70 % d'alcool, après quel on ze avec de l'eau sur le plus fort apporte à 43%
Le Carmelites est un gin typique aux agrumes. Le fruit et la flore l a le genévrier. La mélisse avec les écorces de citron apportent la fraîcheur. Les herbes adoucissent le tout.
Comment servir:
6 cl de gin Karmelite,
200 g de glaçons
15 cl de tonic indien doux.
Un sixième de citron
Une tranche de citron séché, baies de genièvre, un brin de mélisse
L
Van het originele 'Eau des carmes'-recept zijn er verschillende versies in recept. De kruiden die steeds terugkomen zijn citroenmelisse, engelwortel, koriander, kaneel , kruidnagel, nootmuskaat en citroen.
Voor onze gin hebben we nog jeneverbes toegevoegd.
Volgens de archieven laten we deze 24 uur macereren (een natuurlijk proces waarbij de kruiden intrekken in een vloeistof zoals alcohol) voor we ze distilleren. Origineel stookten de Karmelieten in stenen kolommen, vandaag gebruiken we moderne distilleertoestellen.
We stoken de gin tot + 70 % alcohol, waarna we ze met water op sterkste brengen tot 43%
De Karmelieten is een typische citrus gin. De fruitigheid en bloemigheid heeft hij van de jeneverbes. De citroenmelisse met de citroenschillen zorgen voor de frisheid. De kruiden verzachten het geheel.
Hoe serveren:
6 cl Karmelieten gin,
200 g ijsblokjes
15 cl zachte, indian tonic.
Zeste van citroen
Gedroogd citroenschijfje, jeneverbesjes, takje citroenmelisse
Het originele recept van de Karmelieten voor hun karmelietenwater was zo krachtig, en bitter, dat de gebruikers dit mengden met een lepel honing of een klontje suiker druppelden. De combinatie van bitter en zoet is een machtige ervaring. Bij het uitwerken van de recepten testen we de originele kruidenrecptuur in combinatie met zoet. Geen collorierijke suiker, maar stevia. De extra kruidigheid van de stevia match geweldig met de rest van de kruiden.
De Karmelieten Elixir drink je puur, met een blokje ijs. Het is heerlijk als digestief. Wat immers het oorspronkelijke idee van het karmelietenwater was. Natuurlijk kan het ook de basis bieden voor een verrassende cocktail.
Hoe serveren:
5 cl karmelieten elixir
1 cl Salty Caramel rum
15 cl ginger ale
150 g ijs
Schijfje gedroogde citoen
We still the gin until + 70 % alcohol, after which we ze with water on strongest bring to 43%
The Carmelites is a typical citrus gin. The fruitiness and floral has he of the juniper. The lemonbalm with the lemon peels provide for the freshness. The herbs soften the whole.
How serve:
6 cl Karmelite gin,
200 g ice cubes
15 cl soft, indian tonic.
Sixth of lemon
Dried lemon slice, juniper berries, twig lemon balm
The original recipe from the Carmelites for their Carmelitewater was so strong, and bitter, that the users mixed this with a spoon honey or a lump sugar dropped. The combination of bitter and sweet is a mighty experience. At the elaboration of the recipes testing we the original herbal recipe in combination with sweet. No colorful sugar, b
Nous alambiquons%2 0le gin jusqu'à + 70 % d'alcool, après quel on ze avec de l'eau sur le plus fort apporte à 43%
Le Carmelites est un gin typique aux agrumes. Le fruit et la flore l a le genévrier. La mélisse avec les écorces de citron apportent la fraîcheur. Les herbes adoucissent le tout.
Comment servir:
6 cl de gin Karmelite,
200 g de glaçons
15 cl de tonic indien doux.
Un sixième de citron
Une tranche de citron séché, baies de genièvre, un brin de mélisse
L
16,95 EUR
| Voorraad | Op bestelling |
| EAN - code | 1330000000182 |
| Categorie | Gin, likeur, aperitief |







