26284.jpg

Reis naar je hartGeschreven door Muhl Lars

In dit inspirerende boek wordt de lezer je meegenomen op reis naar je ware Goddelijke Identiteit en vertelt de bekende Deense spiritueel leraar Lars Muhl hoe je je kunt verbinden met je schitterende innerlijke kracht en hoe je je hoogste potentieel kunt verwezenlijken.

De schrijver verhaalt over zijn naar de grotten in Qumran in de woestijn van Judea, waar hij het Boek van Asaf vindt. De reis en de sacrale tekst zijn prachtige metaforen voor het spirituele verlichtingsproces.

Reis naar je hart - en laat jouw licht schijnen wordt door Muhl beschouwd als zijn diepzinnigste en meest verstrekkende werk en is bestemd voor mensen die magie willen verwelkomen in hun leven en de Hemel op aarde willen ervaren, terwijl ze ondanks de onvermijdelijke moeilijkheden die het leven met zich meebrengt op een mooie manier Aanwezig blijven. Wanneer we bewegen, ademen en leven in ons Innerlijk Licht, komen we weer thuis.

Lars Muhl (1950) heeft sinds zijn jeugd allerlei wereldreligies en esoterische stromingen bestudeerd. Hij was een succesvolle Deense singer-songwriter tot hij in 1996 werd geveld door een mysterieuze ziekte. Waarvan hij pas herstelde toen hij de Ziener ontmoette. Dit was het begin van zijn leerschool bij de Ziener en tevens de start van een spirituele reis die hij beschrijft in zijn veelgeprezen boekenserie Het ? Manuscrip, De Ziener, De Magdaleen, De Graal. Lars werkt nu als een visionair, mysticus, schrijver, muzikant en spreker.
www.larsmuhl.com
Gelimiteerde voorraad

Bestel 'Reis naar je hart'

22,50 EUR

Afwerking
Paperback
Dikte
140 mm
Publicatie
dec 20, 2022
EAN - code
9789493259935
Uitgeverij
Edicola bewustwording