CoverFront

Ankerplaats voor het rouwende hartGeschreven door Fiddelaers Riet

Als er in het leven heftige stormen opsteken waardoor je uit koers raakt, waar kun je dan voor anker gaan? Je zoekt houvast bij iemand die bij je blijft - wat er zich ook aandient. Bij wie het veilig genoeg is om je pijn aan te durven kijken. Als het anker goed vastzit in de bodem en het touw precies lang genoeg is, is heling en groei mogelijk.

Riet Fiddelaers-Jaspers vroeg twintig collega's die een ankerplaats bieden aan mensen met een verlieservaring naar die ene cliënt die ze altijd bijgebleven is. Ze werken met zeer verschillende interventies maar altijd professioneel, sensitief en intuïtief. Als lezer kijk je mee als een vlieg op de muur en ervaar je hoe de verhalen ontroeren en inspireren.

Verdriet blijven voelen en tegelijk weer gelukkig mogen zijn is geen utopie. Hier is een handboek voor en dat is maar goed ook, wat het is verdomd moeilijk. Iedereen mag z'n eigen rouwpad volgen, dat blijkt wel uit dit bijzondere boek.
Remona de Hond-Fransen

Riet kwam met haar liefde voor het ambacht op het geweldige idee om een boek voor en door collega's te schrijven, zo boeiend geschreven, dat je als lezer zelf bij de sessies aanwezig meent te zijn geweest.
Morten Hjort

In dit bijzondere boek nodigt Riet vakgenoten uit om te spreken over de kern van hun werk. Over die plek van onzekerheid die deuren naar transformatie kan openen.
Robert A. Neimeyer, PhD

Gelimiteerde voorraad

Bestel 'Ankerplaats voor het rouwende hart'

22,50 EUR

Afwerking
Paperback
Dikte
148 mm
Publicatie
okt 27, 2022
EAN - code
9789077179512
Uitgeverij
In de wolken