DVD Sabina

Sabina: Tortured for Christ, the Nazi Years' is het verhaal van hoe Gods liefde een ambitieuze, wereldse atheïst veranderde in een van de toonaangevendste christelijke vrouwen van de twintigste eeuw. De film begint met het moment waarop Sabina Wurmbrand haar leven waagt om Christus' liefde te tonen aan drie nazi-soldaten. Waarom zou een christin, geboren als Jodin, haar leven riskeren om haar vijanden te helpen - leden van het leger dat haar hele familie ombracht? Ervaar een waargebeurd verhaal van bijbelse liefde en vergeving, dat miljoenen mensen overal ter wereld heeft geïnspireerd.
De DVD Sabina en de gelijknamige miniglossy vormen dit jaar samen het Hart van Pasen-geschenk, dat ideaal is om uit te delen rond de paasdagen. Beide onderzoeken het effect en belang van vergeving.
'Het verhaal van Sabina Wurmbrand onthult ons de absolute kern van het evangelie: vergeving. Een vergeving die sterker is dan welke haat en welk kwaad dan ook. Ik ben ervan overtuigd dat Sabina confronteert, verfrist en aanspoort om dezelfde weg van onvoorwaardelijke liefde in te slaan.' - André van Grol, directeur van SDOK
- Ideaal voor kerken en individuele christenen om uit te delen rond de paasdagen!
- Onderdeel van grote Hart van Pasen-campagne

4,95 EUR

VoorraadIn voorraad
EAN - code9789492925695
CategorieOorlog/holocaust