Leren bidden om te leren beminnen.

Arco Reeks 27

Auteur Philippe Jacques

De wereld van vandaag heeft het meest behoefte aan gebed. Vanuit gebed ontstaan alle vernieuwingen, alle ingrijpende en vruchtbare genezingen en veranderingen die we onze samenleving eensgezind toewensen. Onze aarde is heel ziek en alleen het contact met de hemel kan haar genezen. Het nuttigste wat de Kerk van nu kan doen, is mensen laten inzien dat zij ernaar hunkeren om te bidden en hun leren hoe dat moet.
Iemand plezier in bidden laten beleven, en iemand helpen zich te blijven inzetten op deze soms moeizame weg, is het mooiste geschenk dat je kunt geven. Als je kunt bidden, kun je alles, want vanaf dat moment heeft God vrije toegang tot je leven, kan Hij er zijn invloed laten gelden en er de wonderen van zijn genade verrichten.
Jacques Philippe (1947) is sinds 1976 lid van de Gemeenschap van de Zaligsprekingen waarbinnen hij verschillende functies heeft bekleed. Sinds 1985 is hij priester en geeft hij retraites, zowel in zijn geboorteland Frankrijk als daarbuiten. Hij is een geliefd auteur van boeken over spiritualiteit. Meerdere van zijn bestsellers zijn in een twintigtal talen.
(Arco Reeks 27)

13,95 EUR

VoorraadGelimiteerde voorraad
AfwerkingPaperback
Dikte149 mm
Publicatiejan 12, 2024
EAN - code9789062571154
CategorieBoeken over gebed en christelijke meditatie

Over de auteurPhilippe Jacques

Ontdek Diverse thema's 'De innerlijke vrijheid'  van Philippe Jacques  voor maar 13,95 EUR