De Psychotherapie van Hildegard van Bingen

Auteur Strehlow Wighard

Je eigen verantwoordelijkheid opnemen is de belangrijkste voorwaarde voor gezondheid en tevredenheid. Hildegard van Bingen toont nieuwe wegen waarlangs men deze kan bereiken. Volgens haar leer wonen er in de mens 35 spirituele zielskrachten, die stuk voor stuk geassocieerd zijn met het lichaam en zijn organen. Zo kunnen op heldere wijze samenhangen tussen psychische problemen en ziekten op lichamelijk vlak worden blootgelegd.
Voor een op het geheel gerichte genezing is het immers noodzakelijk om op beide niveaus de oorzaken uit de weg te ruimen die tot de ziekte hebben geleid.
Een baanbrekend boek, dat verrassende inzichten en kennis verschaft, die leiden tot een geheel nieuw begrip van gezondheid.
Biografie van de auteur
De auteur is sinds 30 jaar de man die op het gebied van de Hildegardgeneeskunde ervaring heeft en reeds veel boeken geschreven heeft over dit thema. Hij heeft een Hildegard kuuroord aan de het Bodenmeer in Duitsland, geeft seminaries en voordrachten over de hele wereld, en leidt gezondheidsweken. Hij is de opvolger van dr. med. Gotfried Hertzka, die de Hildegardgeschriften in zijn praktijk is beginnen toepassen met prachtige gevolgen.

32,50 EUR

VoorraadOp bestelling
AfwerkingHardback
Dikte160 mm
Publicatieokt 31, 2012
EAN - code9783426656730
CategorieHeilig, Zalig, Eerbiedwaardig
UitgeverijCreate my books & shop my books

Over de auteurStrehlow Wighard

Ontdek Heilig, Zalig, Eerbiedwaardig 'Hart- en Vaatziekten'  van Strehlow Wighard  voor maar 18,70 EUR