DVD The inspirational collection 2 - 5DVD

5 verhalen over geloof, hoop, liefde en inspiratie

Thin Ice
Wanneer Vince uitgenodigd wordt voor een weekend wintersport op de besneeuwde hellingen van Lake Tahoe is hij van de partij! Zijn groep reisgenoten bestaat uit vijf mensen met geheel verschillende opvattingen over God en hun geloof. Al snel leidt dit tot scherpe confrontaties binnen de groep. Dit aansprekende drama combineert tal van memorabele momenten, actie, en veel humor voor alle leeftijden.

Jackpot
Als Jenny Grayson's vader zijn grootste klant verliest belandt het familiebedrijf in een faillissement. Om haar vader uit de schulden te redden koopt Jenny een lot in de loterij en liegt hierbij over haar leeftijd. Ondanks dat ze met haar ticket de jackpot in de loterij wint stapelen de problemen zich op als de familie de prijs wil incasseren. Onderlinge spanningen, gebroken relaties en chantage volgen elkaar op als de verkeerde beslissingen zich opstapelen.

Unidentified
In een klein stadje in Texas doet zich een incident voor. Een man beweerd dat hij een UFO heeft gezien, terwijl hij 's nachts onderweg was naar huis.Twee reporters van een nationaal tijdschrift worden op onderzoek uit gestuurd. Brad (Josh Adamson) denkt dat het oplichterij is, maar Keith (Jonathan Aube) beweerd dat er echt iets is. Met als gevolg dat beide mannen de zoektocht aangaan om elkaars ongelijk te bewijzen. Zijn UFO's echt? Of is het oplichterij? Is er een verklaring?

The Genius Club
Wat als jij maar één nacht had om alle problemen van de wereld op te lossen? Zeven genieën met allen een IQ van boven de 200, worden op kerstavond bijeen gezet om in één nacht alle problemen van de wereld op te lossen. Ze moeten onder andere een middel tegen kanker uitvinden, terrorisme, oorlog en honger. Slagen ze niet dan vergaat de wereld.

18,50 EUR

VoorraadOp bestelling
EAN - code8718546522390
CategorieSpeelfilm