DVD The inspirational collection 1 - 5DVD

5 verhalen over geloof, hoop, liefde en inspiratie

DVD 1: I am
Een aangrijpend drama dat zich afspeelt in The City of Angels. Een wanhopige vrouw die een fatale diagnose negeert. Een manipulatieve en obsessieve zakenman. Een rancuneuze detective die de regels aan zijn laars lapt. Een charismatische openbaar aanklager met een persoonlijke crisis. In het hedendaagse Los Angeles kruisen deze levens elkaar en komen alle karakters voor beslissende keuzes te staan. Hoe harder ze proberen hun leven op orde te krijgen, hoe meer ze lijken weg te zakken in chaos. Ze krijgen hulp van een mysterieuze vreemdeling, en de gezochte antwoorden blijken misschien wel dichterbij dan ze ooit hadden durven denken.

DVD 2: Saving God
Na 15 jaar in de gevangenis keert Armstrong Cane terug naar zijn oude buurt, waar hij zijn overleden vader zal vervangen als predikant. In tegenstelling tot de rijke evangelist Danny Christopher die zijn kerk wil kopen, gaat Cane de straat op om zijn werk
te doen. Maar wanneer hij tijdens een bendegevecht tegenover de kerk het leven redt van de jonge drugsdealer Norris, voelt Cane zich al snel afglijden naar zijn oude wereld van Geweld en vergelding.

DVD3: End of the Spear
Nate Saint (Chad Allen) leidt een groep van vijf zendelingen in een zoektocht naar de Aucas, een agressieve stam die in de jungle van Ecuador woont. Aanvankelijk lijkt alles goed te gaan, maar de missie eindigt in een bloedbad: de Aucas slachten de voltallige groep zendelingen af. Toch beslissen enkele familieleden om naar de jungle te trekken en vriendschap te sluiten met de stam. De aanstichter van de slachting, Mancayani (Louie Leonarde), begint daarna een onwaarschijnlijke vriendschap met Nates zoon, Steve (Chase Ellison als jonge Steve, een dubbelrol van Chad Allen als volwassen Steve).

DVD 4: Perfect stranger
De succesvolle advocate Nikki Cominsky (Pamela Brumley) voelt zich al een tijdje niet al te best. Haar man (Dennis Martin) is een echte workaholic, de buren zijn bemoeiziek en bovendien lopen de zaken op de werkvloer niet al te best. Wanneer Nikki een uitnodiging op haar bureau vindt waarin te lezen staat dat ze wordt uitgenodigd voor een diner, denkt ze aanvankelijk dat het om een verzoeningspoging van haar man gaat. Eenmaal aangekomen in het restaurant, blijkt de invitatie echter te komen van een vriendelijke vreemdeling! Nikki wordt al snel geintrigeerd door haar etenspartner, waardoor er een diepzinnige, maar ook leuke en erg boeiende conversatie ontstaat.

The Perfect Stranger is een intelligente en leuke film, die gebaseerd is op de bestseller Dinner with a Perfect Stranger van David Gregory. In Nederland uigegeven bij uitgeverij Medema onder de titel: Dineren met een volmaakte Vreemdeling.

DVD 5: Another perfect stranger
Het vervolg op 'The Perfect Stranger' waarin Nikki een bijzondere ontmoeting heeft. Nikki's dochter Sarah is negentien en moet naar de universiteit. Ze heeft echter haar eigen spirituele twijfels. Haar moeder beweert dat ze tien jaar geleden voor een maaltijd samen zat met de Almachtige Vader. Meer en meer begint ze te denken dat haar moeder krankzinnig wordt, zeker als ze een mysterieuze metgezel ontmoet die haar minachting voor godsdienst deelt.

18,50 EUR

VoorraadOp bestelling
EAN - code8718546520655
CategorieSpeelfilm