DVD Books of the Bible - 4DVD

Deze 4 DVD box bevat de volgende films: The book of Genesis, The book of Esther, The book of Ruth, The book of Daniel.

- THE BOOK OF GENESIS: Op een dag zal de mensheid weer terugkeren naar het paradijs. Op de route ernaartoe wachten ons zowel ontberingen als schoonheid en wordt één ding duidelijk: we redden het niet als we niet vertrouwen op de Schepper.

- THE BOOK OF RUTH: Als schoonmoeder Naomi teruggaat naar haar geboorteland Israël aarzelt Ruth geen moment. Ze laat alles achter en gaat mee, het onbekende tegemoet. Eenmaal in Bethlehem ontmoet ze Boaz en neemt haar leven een verrassende wending.

- THE BOOK OF ESTHER: De Joodse Hadassa wordt uitgekozen om de nieuwe vrouw van koning Ahasveros te worden en verandert haar naam in Esther. Ze krijgt te maken met de kwaadaardige Haman die van plan is om alle Joden uit te roeien. Om haar volk te redden, moet Esther – met gevaar voor eigen leven – de koning voor zich zien te winnen en tegelijkertijd Haman ontmaskeren.

- THE BOOK OF DANIEL: In 605 v.Chr. wordt de Joodse Daniël in ballingschap weggevoerd naar Babylon. Daar valt hij op door zijn betrouwbaarheid en vele talenten en groeit hij uit tot vertrouweling van de koning. Dat leidt tot jaloezie in zijn omgeving en zijn trouw aan God wordt de inzet van een levensgevaarlijk complot dat hem uiteindelijk in de leeuwenkuil doet belanden.

14,99 EUR

VoorraadOp bestelling
EAN - code9789492925039
CategorieDe bijbel