De goddelijke barmhartigheid

Zoals geopenbaard aan Zr. Faustina Kowalska

Auteur Zuster Kowalska Faustina

Centraal staan belangrijke onderdelen van de devotie tot de Goddelijke Barmhartigheid:
De Afbeelding van de Goddelijke Barmhartigheid: Jezus zoals die door zuster Faustina gezien is en onder haar leiding geschilderd werd.
De Rozenkrans van de Goddelijke Barmhartigheid. Hierin wordt door het kruislijden van Jezus de barmhartigheid van God afgesmeekt ter wille van de wereld en onze persoonlijke intenties. Jezus vraagt ons op het Genadeuur van de Goddelijke Barmhartigheid te bidden, dat wil zeggen: ’s middags om drie uur, de tijd waarop Hij de laatste adem uitblies.
De Noveen tot de Goddelijke Barmhartigheid die Jezus haar dicteerde en waarvan Jezus vraagt dat die op Goede Vrijdag begint en eindigt op de zaterdag voor de Barmhartigheidszondag of het Feest van de Goddelijke Barmhartigheid (Eerste zondag na Pasen)
De Lofprijzing van de Goddelijke Barmhartigheid die een hart veranderende kracht en geestelijke schoonheid heeft, en die zuster Faustina schreef voor twijfelende zielen.
Tenslotte bevat het boekje onder meer onderricht over de Werken van de Barmhartigheid, een Gesprek van een zondige ziel met God, het vertrouwen in tijd van lijden, het stervensuur, toewijdingen aan Jezus en Maria en gebeden tot de H. Jozef. Het besluit met een dankzegging.

2,95 EUR

VoorraadOp bestelling
EAN - code
CategorieHeilig, Zalig, Eerbiedwaardig

Over de auteurZuster Kowalska Faustina

Ontdek Heilig, Zalig, Eerbiedwaardig 'Biografie van Zuster Faustina Kowalska'  van Zuster Kowalska Faustina  voor maar 25,95 EUR