Honderd jaar Fatima

Heden tot toekomst

Auteur Van Den Aardweg G.j.m.

Op 13 mei 1917 verscheen Onze Lieve Vrouw voor het eerst aan de kinderen van Fatima: Lucia (10 jaar), Francisco (8) en Jacinta(7). Elke maand kwam ze terug en de laatste keer, 13 oktober, deed ze voor een minstens 50.000-koppige menigte een wonder dat zijn weergave niet heeft in twee duizend jaar christendom: het zonnewonder.
Daarmee onderstreepte Zij het uitzonderlijke belang van de boodschappen die ze de kinderen had gegeven voor Kerk en mensdom en die dan ook moeten worden begrepen tegen het decor van dit verbijsterende evenement.
Ze zei en voorspelde onrustbarende dingen. Toch was haar verschijnen aan de onbedorven, onbevangen kinderen een lente-achtige romance. Een stukje hemel raakte de aarde aan en straalde door zelfs in de alarmerendste van haar mededelingen en aanmaningen.
Hoe dieper we doordringen in haar boodschappen, hoe duidelijker het wordt dat zij steeds urgenter worden en bedoeld zijn als oriëntatie en reddingsboei voor Kerk en wereld, in een tijd dat de machten van de duisternis een ongehoorde poging doen de zielen in het eeuwige ongeluk te storten en de wereld in chaos en destructie.
Er is veel meer aan de orde dan het "derde geheim". Maar de duisternis zal tenslotte uitlopen op een moreel en religieus herstelde beschaving die God en Zijn Kerk zal hebben teruggevonden. De rol van de Moeder Gods daarbij en haar bescherming zullen dan blijken.

16,95 EUR

VoorraadGelimiteerde voorraad
EAN - code9789062570607
CategorieMaria

Over de auteurVan Den Aardweg G.j.m.

Ontdek Rooms Katholieke traditie 'Hongerende zielen'  van Van Den Aardweg G.j.m.  voor maar 16,00 EUR