De kracht van de contemplatie

In de stilte genezing vinden

Auteur Seethaler Karin

Praktische lessen uit de Christelijke contemplatieve traditie. Eenvoudige aanwijzingen voor elke dag. Internationaal veelgevraagde trainster. Met een voorwoord van Franz Jalics
Om de stilte te vinden hoef je niet alleen te rade te gaan bij Oosterse levensbeschouwingen. Karin Seethaler richt haar blik juist op de grote rijkdom aan spiritualiteit binnen het christendom. Zij legt hiervan de helende kracht bloot en helpt je met kleine concrete stappen, gewoon in het leven van alledag.
De vier grondhoudingen van de contemplatieve weg zijn: wees opmerkzaam voor wat er is, keer je tot God, vergeef je zelf en de ander, ontmoet de pijn en draag haar.
Het boek geeft veel praktische voorbeelden en laat zien dat een biddende weg niet moeilijk hoeft te zijn. En of je op de goede weg zit? Dat merk je vanzelf als de dankbaarheid groeit.
Karin Seethaler is sociaalpedagoge en theologe. Meer dan vijf jaar heeft zij met Franz Jalics s.j. geleefd en gewerkt in het Retraitehuis Gries. Vanaf 1993 is zij cursusleidster voor Contemplatieve Oefeningen in binnen- en buitenland, ook in Nederland en Vlaanderen. Eenvoudige aanwijzingen voor elke dag

17,90 EUR

VoorraadIn voorraad
AfwerkingPaperback
Dikte137 mm
Publicatieokt 30, 2016
EAN - code9789089721389
CategorieBoeken over gebed en christelijke meditatie
UitgeverijBerne media

Over de auteurSeethaler Karin

Ontdek Boeken over gebed en christelijke meditatie 'Contemplatieve wegen'  van Seethaler Karin  voor maar 19,95 EUR