De machtige Engel die uit de hemel neerdaalt

Auteur Derobert Jean

Men kent deze woorden van de heilige Catharina van Siena :"naar waar mijn hart zich ook draait, zie ik niets dan Barmhartigheid".
Het is juist die eindelolze Barmhartigheid die de Heer aanzette, en nog aanzet, om ons zijn Boodschapster te sturen, die machtige Engel waarover de Apocalypse spreekt, om ons eraan te herinneren naar Huis terug te keren.
Want, indien de Schepper, in één oogopslag, de mens, de zonde, de Verlossing en de Verlosser gezien heeft,heeft hij ook in diezelfde oogopslag de Medeverlosseres gezien.
En als langs de bladzijden van de Bijbel, de Verlosser is aangekondigd, verwacht, opgewacht en onthaald, is dat hetzelfde voor de Medeverlossers want God laat niets aan het toeval over.
De bladen van dat Boek wilden getuigen van die verwachting van die aankondiging. De Mariale Openbaringen, die ons tijdperk afbakent, zijn geen toevallige gebeurtenissen, en het past niet,de ene tegenover de andere te plaatsen.
Ze zijn zeer duidelijk, dragers van een unieke Boodschap, die van de ene tot de andere, zich ontwikkelen en zich vervolledigen als verschillende hoodstukke0n van eenzelfde boek.
't Is van de samenhang van deze Boodschappen dat deze bladen willen getuigen.

17,95 EUR

VoorraadIn voorraad
AfwerkingHardback
Publicatieokt 5, 2005
EAN - code9782874144202
CategorieMaria